Videoproduktion

Vi producerar videoproduktioner i Stockholm för reklamändamål men även för kringliggande syften. Det kan handla om videoproduktion för en kampanj, reklamfilm, instruktionsfilm eller företagsfilm. Våra filmfotografer tar sig an hela projektet från idé till färdig produkt och vi jobbar med flera olika format och medier. Vare sig du behöver en videoproduktion för butiks-tv, youtube, instagram eller en större reklamfilm för tv eller bio så hjälper våra kreatörer dig att uppnå bästa resultat.

Ibland behövs kortare filmer för e-handel, banners eller produktfilmer. Det kan med fördel kombineras med stillbilds-fotografering i samma produktion. Vi kan dessutom hjälpa dig med videoproduktioner för livestreaming, liveshopping och intervjufilmer.

Inget projekt är för litet eller för stort för oss. Våra producenter hjälper dig med offert och ser till att din videoproduktion uppfyller syftet och utförs på bästa sätt. Kvalitet är viktigt för oss och vi ser alltid till att producera innehåll som vi kan vara stolta över.

Videoproduktion Stockholm

Vi har vår studio i Stockholm, Vasastan. Vi har en studio på 600 kvm, där vi tar hand om videoproduktioner och fotoproduktioner för våra kunder. Även om vi har huvudkontoret i Stockholm är vi ofta ute på location såväl i Sverige som i andra länder. Våra videoproduktioner sträcker sig från mindre team för mindre projekt på 2-3 personer till större projekt med modeller, set design, styling upp till ett tiotal personer. Ibland bygger vi större set för interiörfotografering såväl i vår studio i Stockholm som på location.

Vårt team i Stockholm består av ca 35 personer och vi skräddarsyr upplägg för varje projekt så att du får jobba med rätt personer i din videoproduktion. Vi är vana att ta hand om hela processen från start till mål och ser till att hela produktionen flyter på smidigt.

Är du nyfiken på våra videoproduktioner får du gärna titta på vår senaste showreel eller se exempel på några utav våra bästa filmproduktioner.

Kontakta oss så får du veta mer!

videoproduktion stockholm