Retusch

När du fotograferar hos Bsmart träffar du oftast våra retuschörer redan på plats i vår studio på Döbelnsgatan i Stockholm. Vare sig du behöver avancerad retusch eller enklare färgställning får du den hjälp du behöver av retuschören. Vi jobbar med såväl enstaka kampanjer som med större återkommande uppdrag för exempelvis klädkollektioner, e-handel och verksamhetsbilder. Huvuddelen av våra retuschuppdrag består av att retuschera våra egna fotografers bilder. Vi jobbar även tillsammans med externa uppdragsgivare som behöver hjälp med redan fotograferade bilder.

Är du nyfiken på någon av våra retuschörer? Vill du veta mer om våra priser för retuscharbete eller behöver du kanske hjälp med att få in retuschörer inhouse till din egna verksamhet?

Kontakta någon av våra producenter så får du veta mer!

Bsmart bildretusch i Stockholm

Bsmart strävar alltid efter kompromisslös kvalitet. De bilder vi levererar ska alltid vara retuscherade med omsorg och kontrollerade av våra kollegor. Vi kvalitetssäkrar internt både via utskrifter och skärm samt korrigerar i team för att uppnå en klanderfri retusch. Eftersom vi sitter i samma studio så är fotografen med hela vägen och säkerställer att retuschen blivit enligt kundens önskemål. I de flesta av våra projekt är det alltså våra egna fotografer och retuschörer som står för hantverket hela vägen från idé till färdig bild. På så sätt kan vi alltid vara säkra på att det vi levererar håller högsta kvalitét.

När det kommer till större retuschuppdrag med en större mängd bilder är Bsmart med och sätter upp ett arbetsflöde för en smidig process hela vägen från fotografering till retusch. Ofta handlar det om olika utsnitt, bildformat, upplösning, filformat och färgprofiler. Vi underlättar arbetet genom att sätta upp bildmanualer, processer och grafiska guidelines kring retusch så att bildkvaliteten håller en jämn nivå över tid. 

Ta gärna en titt på vår portfolio och hör av dig till oss om du behöver hjälp med retusch!

bsmart retusch