PAKT består av åtta bolag/företag med det gemensamma målet att leverera högkvalitativa film- och bildlösningar för globala och lokala varumärken och byråer.

Wenneker.Amsterdam är grunden i PAKT, med sin historia av att producera produktbaserat content för internationella varumärken och byråer.

Nosh Foodfilms huvudinriktning är matproduktioner av högsta internationella klass.  Uppdraget att ”visualisera det omöjliga” pågår dagligen i studion i Amsterdam.

Peek Creative Studios har varit med i över 30 år, och i sin studio i södra Holland blandas fotografi och 3D/CGI för att skapa produktbilder av absolut högsta kvalitet.

Att nå ut till den yngre målgruppen på sociala medier har aldrig varit viktigare. Hos Yung Film skapas kontent som inspirerar och medvetandegör. Här samlas unga och drivna kreatörer för att lära och utveckla sina talanger.

På fem år har Wenneker.Be gått från att vara nykomling till att vara ett av de mest välkända produktionsbolagen i Belgien. Wenneker.Be har en fin historia av att producera high-end reklamfilmer för TV, och arbetar bl a med varumärken som Ikea, McDonalds och Orange.

Explained är vårt Belgien-baserade bolag som hjälper sina kunder att nå ut med sitt budskap på ett enkelt, smart och kontnadseffektivt sätt. Explained är inriktade på inhousekommunikation, intruktionesfilmer och HR-content. Man arbetar snabbt med enkla prisstrukturer utan att göra avkall på kvalitet.

Volstok är vår kreativa studio som främst är inriktad på 2D-animering och character design. Eftersom Volstok delar kontor med Wenneker.Be i Gent samarbetar man ofta för att kombinera filmat material med 2D-animationer.

Bsmart är det senaste tillskottet i PAKT. I studion i Stockholm jobbar över 30 medarbetare med film, foto, retusch, animation och 3D. Ett fullfjädrat produktionsbolag helt enkelt!