Filmproduktion

Bsmart är ett komplett produktionsbolag inom filmproduktion. Vår styrka är att vi har all kompetens i huset. Våra medarbetare är vana vid att arbeta tillsammans i team och vi har sedan starten 1995 producerat tusentals reklamproduktioner inom foto, film, 3d, retusch och animering. Inom filmproduktion har vi egna filmfotografer, filmproducenter, klippare och grading/grafik. När du anlitar oss utvecklar vi din filmidé tillsammans med dig och vi tar den hela vägen från idé till färdig produktion redo att levereras ut i de olika kanalerna. Ju tidigare vi kommer in i processen, desto större utbyte får du av våra kreatörer. Ingen idé är för liten eller för stor förr oss och våra producenter är vana att hålla i hela filmproduktioner från start till mål.

Kontakta oss så får du veta mer!

Filmproduktion Stockholm

Vår affärsidé är att samla alla kompetenser på ett och samma ställe. Därför sitter all vår filmpersonal tillsammans i vår studio på Döbelnsgatan 85 i Stockholm. Där har vi egen utrustning såsom 2st RED-kameror, filmutrustning och klipprum för postproduktion. De flesta av våra filmproduktioner sker i studion i Stockholm, men vi är såklart vana vid att även komma ut på location vid behov. Vi samarbetar även med duktiga stylister, set designers och ljudtekniker för att kunna leverera hela produktioner från början till slut. Hos oss är du med såväl på set som vid redigering på offline- och online-godkännande. Du slipper gå till flera ställen och har hela filmteamet med dig hela vägen. Det tror vi är nyckeln till en lyckad filmproduktion.

Är du nyfiken på våra filmproduktioner får du gärna titta på vår senaste showreel eller se exempel på några utav våra bästa filmproduktioner.

Produktionsbolag för film

Vare sig du behöver filma stående(9:16, 4:5), liggande(16:9) eller kvadratiskt(1:1) så löser vi det under en och samma produktion. Om det är för bio, tv eller sociala medier så hjälper vi till att anpassa reklamfilmen till era önskemål. Oftast vill kunden leverera till flera olika kanaler och då hjälper vi till att anpassa filmproduktionen till de olika behoven samt ta ansvar för hela leveransplanen. Det kan handla om en enda film eller ett tiotal leveranser till olika kanaler och format. Självklart kombinerar vi filmproduktion med fotografering i samma projekt för en smidigare produktion. Vi har såklart även expertis gällande animerade giffar, stop-motion eller cinemagraphs. Oavsett vad dina behov är för en filmproduktion så behöver du bara ett produktionsbolag så löser vi resten åt dig! 

filmproduktion produktionsbolag