Starta upp en studio med oss, vi bemannar med vår expertis

Många av Bsmarts kunder har ett växande behov av bilder, filmer och annan content. Dessutom behöver produktionen gå allt snabbare idag vilket innebär att allt fler startar egna studios i de egna lokalerna. På så sätt undviker du mycket logistik, man kommer närmare det kreativa arbetet och kan producera mer på kortare tid. Bsmart bemanning hjälper kunder att starta och bemanna sina studios. Vi har lång erfarenhet av bildproduktion inhouse, arbetsflöden, teknik, bildmanér och även vilka fallgropar som dyker upp på vägen. Vår affärsidé inom bemanning är att kunden äger produktionen inhouse och vi bidrar med vår expertis i form av personal som är specialister på sina respektive områden. Det handlar oftast om spetskompetens inom produktfotografering, retusch och 3D. Kunden får det bästa av två världar, spetskompetens inom bild utan att behöva leta specialister själv. Därmed kan kunden fokusera på sin egna kärnverksamhet och veta att studion aldrig stannar upp.

Vi sköter driften av din fotostudio

När du hyr en bildkreatör av Bsmart får du mer än bara en konsult inhouse. Du får ett helt produktionsbolag som en förlängning. Behöver du skala upp under vissa perioder eller om din fotostudio behöver enstaka filmproduktioner och postproduktion är det nära till hands att bygga vidare med vår kompetens. Du får ett dedikerat team som lär sig just din produktion.

Flera av våra kunders studios startade från ett ökat behov av bilder till E-handel men snabbt insåg man att vår personal även kan användas till bildproduktion för sociala medier, content samt marknadsmaterial. Läs mer om oss på ehandel.se kring hur vi jobbar med just bemanning av våra kunders studios.

Vi jobbar främst med längre uppdrag för att kunna säkra kvaliteten i produktionerna och skräddarsy rätt team för våra kunder. Då kan vi säkra arbetsflödet, bibehålla kvaliteten och utveckla bildmanéret långsiktigt. Kontakta oss så berättar vi mer om inhousebemanning!

bemanning