3D & Animering

Våra 3d-artister arbetar med 3d & animeringar samt motion graphics. Vi producerar allt från fotorealistiska förpackningar till animerade trailers i 3D. Ofta används 3D-produktion i en foto- eller filmproduktion där vissa element saknas eller är för svåra att ta fram i verkligheten. Då arbetar våra 3d-artister i nära samarbete med våra fotografer, retuschörer och redigerare. Våra 3d-artister tar fram rätt element för produktionen. Ofta är de bästa 3d-effekterna de du aldrig uppfattar. Om du behöver visualisera något som inte finns inom 3d & animering så ser vi till att lösa det, oavsett utmaning. Det kan handla om en förpackning, en råvara eller något annat som är svårt att få fram fysiskt.

I andra fall gör vi animerade filmer, infographics och trailers i 2D och 3D-animering hela vägen från manus & storyboard till färdig produkt. I de fall våra kunder saknar färdigt manus kan vi agera bollplank och hjälpa till med idéarbete och manus. Många tycker att 3d-produktion låter krångligt och avancerat men vårt jobb är att hålla i hela projektet så det blir enklare för dig. Kontakta oss gärna för höra med om 3d-produktion!

Visualisering i 3D

Ett 3d-projekt startar oftast på grund av att en produkt inte finns eller att man vill åstadkomma något som är svårt att skapa på riktigt i foto/retusch eller i film. Bsmart kommer in i processen som rådgivare. Eftersom vi har flera olika kompetenser kan vi avgöra om ett projekt ska fotograferas, filmas eller göras i 3d & animeras. Ibland blir det en kombination av allt.

När det kommer till större produktioner som innefattar animerad film eller motion graphics så är vi gärna delaktiga i idéarbetet. Därefter tar vi oss vidare till storyboard, animatic och slutligen animerad film som slutprodukt. Våra kreatörer jobbar oftast i 3d Studio Max, Vray, Cinema4d, After Effects, Nuke och Zbrush men ibland dyker det upp specialbehov såsom vätskesimuleringar och då löser vi det såklart.

Titta gärna på våra 3d-produktioner, ingenting är omöjligt!

3d cgi