3d Animation

Våra 3d-artister arbetar med 3d & animering samt motion graphics. Vi producerar allt från fotorealistiska förpackningar till animerade trailers i 3D. Ofta används 3D animation i en foto- eller filmproduktion där vissa element saknas eller är för svåra att ta fram i verkligheten. Då arbetar våra 3d-artister i nära samarbete med våra fotografer, retuschörer och redigerare. Våra 3d-artister tar fram rätt element för produktionen. Ofta är de bästa 3d-effekterna de du aldrig uppfattar. Om du behöver visualisera något som inte finns inom 3d animation så ser vi till att lösa det, oavsett utmaning. Det kan handla om en förpackning, en råvara eller något annat som är svårt att få fram fysiskt.

I andra fall gör vi animerade filmer, infographics och trailers i 2D och 3D-animering hela vägen från manus & storyboard till färdig produkt. I de fall våra kunder saknar färdigt manus kan vi agera bollplank och hjälpa till med idéarbete och manus. Många tycker att 3d-produktion låter krångligt och avancerat men vårt jobb är att hålla i hela projektet så det blir enklare för dig. Kontakta oss gärna för höra med om 3d-produktion!

3D produktion

Ett 3d-projekt startar oftast på grund av att en produkt inte finns eller att man vill åstadkomma något som är svårt att skapa på riktigt i foto/retusch eller i film. Bsmart kommer in i processen som rådgivare. Eftersom vi har flera olika kompetenser kan vi avgöra om ett projekt ska fotograferas, filmas eller göras i 3d & animeras. Ibland blir det en kombination av allt.

När det kommer till större produktioner som innefattar animerad film eller motion graphics så är vi gärna delaktiga i idéarbetet. Därefter tar vi oss vidare till storyboard, animatic och slutligen animerad film som slutprodukt. Våra kreatörer jobbar oftast i 3d Studio Max, Vray, Cinema4d, After Effects, Nuke och Zbrush men ibland dyker det upp specialbehov såsom vätskesimuleringar och då löser vi det såklart.

Animation Stockholm

Bsmart har sitt kontor i Stockholm där vi har vår studio för både foto, film, retusch och 3d animering. Behöver du hjälp med animation är du välkommen förbi på en kaffe. Då kan vi svara på dina frågor kring animering och hjälpa dig med ditt 3d-projekt.

Titta gärna på våra 3d-produktioner, ingenting är omöjligt!

3d cgi