Reklamfilm

Bsmart är ett produktionsbolag som producerar reklamfilm. Vi har all kompetens i huset och tar oss an hela projektet. Bsmart startade 1995 och har sedan dess producerat tusentals reklamproduktioner inom foto, film, 3d, retusch och animering. Vi har egen studio och filmteam för att ta hand om alla stegen i produktionen. När du anlitar oss tar vi oss an hela reklamfilmen från början till slut. Alla idéer är välkomna och våra producenter hjälper dig att skräddarsy teamet för din reklamproduktion.

Kontakta oss så får du veta mer!

Reklamfilm i Stockholm

Vi tror på att samla alla kompetenser på ett ställe. Därför sitter all vår filmpersonal tillsammans, både filmfotografer, producenter och postproduktion. Vi har ett nära samarbete med duktiga stylister, set designers och ljudtekniker för att kunna genomföra reklamfilms-produktioner fullt ut. Hos oss är du med på inspelning och i efterbearbetningen. Allt sker på samma ställer och du har hela filmteamet med dig hela vägen. Det tror vi är vägen till en lyckad reklamfilms-produktion.

Är du nyfiken på våra filmproduktioner får du gärna titta på vår senaste showreel eller se exempel på några utav våra bästa filmproduktioner.

Produktionsbolag för reklamfilm

När du behöver stående format(9:16, 4:5), liggande(16:9) eller kvadratiskt(1:1) så löser vi det under en och samma produktion. Om det är för bio, tv eller sociala medier så hjälper vi till att anpassa reklamfilms-produktionen till era önskemål. Oftast vill kunden leverera till flera olika kanaler och då hjälper vi till att anpassa reklamfilmen till de olika behoven samt ta ansvar för hela leveransplanen. Det kan handla om en enda film eller ett tiotal leveranser till olika kanaler och format. Självklart kombinerar vi reklamfilm med reklamfotografering i samma projekt för en smidigare produktion. Vi har såklart även expertis gällande animerade giffar, stop-motion eller cinemagraphs. Oavsett vad dina behov är för en filmproduktion så behöver du bara ett produktionsbolag så löser vi resten åt dig! 

filmproduktion produktionsbolag