3d-visualisering

Vi jobbar med 3d-visualisering för olika ändamål. Vare sig det är en avancerad trailer för spelbranschen eller en företagspresentation kan vi hjälpa till med idé, manus, 3d och visualisering för projektet.

En 3d-visualisering kan vara så enkel som en förpackning där man vill se en 360-animation för att visualisera designen. Vi producerar även instruktionsfilmer för olika branscher. Ibland för att visa hur en router kopplas in eller hur en våtrums-installation ska gå till. Andra gånger handlar det om effektfulla 3d-filmer för dryck, splashar, kodens och annat som krävs för en avancerad reklamfilms-produktion.

Våra 3d-artister behärskar såväl fotorealism som ett illustrativt manér. När vi tar oss an ett uppdrag för 3d-visualisering ser vi över olika manér, hur vi ska visualisera projektet i 3d och vad som är bäst för uppdraget.

Vi har ett team bestående av fem 3d-artister. Det gör att vi kan ta oss an större 3d-visualiseringar och projekt. Vi har även ett brett frilansnätverk av 3d-artister som vi tar in vid behov för att klara deadlines och lösa våra 3d-projekt på bästa sätt.

Om du har funderingar kring produktion av 3d-visualisering får du gärna kontakta oss via någon av våra producenter som hjälper dig att komma vidare med offert. Vi löser även projektplanering och hjälper dig visualisera ditt projekt på bästa sätt.

Titta gärna på våra 3d-produktioner, ingenting är omöjligt!

Behöver du fler exempel på vad vi kan göra så tar vi gärna ett möte och kopplar ihop dig med vårt team. Där får du testa din idé till 3d-visualisering. Inga förfrågningar är för stora eller för små!

Kontakta oss så får du veta mer!

bulldog flaska neumeister